lxjt@cn-lxjt.com

+86-510-88156399

o nama
Контакт ЛанКсинг УУКСИ ЛанКсинг посуде под притиском Цо Адреса: бр.19 Ксинду пута, Меицун индустријској зони, Нови Дистрични, Вуки, Јиангсу, Кина ТЕЛЕФОН: 86-510-88156399 Факс: 86-510-68918087 Е-маил: лкјт@цн-лкјт.цом Сајт: ввв.ланкингвессел.цом
Dom > o nama

WUXI LANXING pritisak plovilo Co., Ltd. (skraćenica: LANXING) je posebna oprema producent se fokusira na R & D, proizvodnja i prodaja prvenstveno za posuda pod pritiskom, izmenjivače i hemijski opreme. Ona je osnovana 2002 godine, koji se nalazi u provinciji Wuxi, Jiangsu, Kina.

Kao vodeći proizvođač u industriji posebne opreme u Kini, bio je LANXING uspeti u sticanju treća klasa pritiska plovilo dizajn i izradu certifikata (A1A2 dizajn, proizvodnju A1A2) ukazom opšte uprave kvaliteta nadzora, inspekcije i karantin China(abbreviation: AQSIQ), ASME certifikata (NB, pečat U) & 9001-2008 za certifikaciju sistema kvaliteta.

U proteklih nekoliko godina, sve više Fortune 500 poznatih kompanija izabrane i LANXING kao njihov strateški dobavljač, kao što su Sinopec, CNPC, CNOOC, Atlas, FS-ELLIOTT, Qinshan nuklearne energije, Praxair, Linde Gas, CRRC, Hitachi i Epsilon... itd. Kao vlasnik na desetine izmenjivače intelektualna svojstva i posuda pod pritiskom, LANXING postala je dokazano i inovativni lider sa robustan stručnost i iskustvo na polju hladnije visoka efikasnost danas, otkad smo bili uspeli da razvija prve generacije fin tip visoka efikasnost razmenjivač toplote u Kini.

Napredna oprema za proizvodnju, sveobuhvatan kvaliteta sistema i visoka efikasnost prodaji usluga sistema su robusne osnova da osigura LANXING da isporuči visok kvalitet proizvoda i odlična usluga za sve kupce širom sveta. Takođe smo posvetili sami izgraditi momčad Visoke performanse. Ovih dana, imamo više od 80 senior tehničke i upravljanja osoblja koje je izrada i projektovanje hiljade prilagođeni pritisak posuda za naše kupce svake godine.

Danas, LANXING proizvodi je rasprostranjena u multi-industrije kao petrohemijska opreme, opšte mašine, rudarstvo i energetiku, nuklearnu energiju i zaštitu životne sredine, gradjevinske mašine, hrana i Farmacija, tekstilne industrije vlakana i tako dalje. Pokrivamo mnoge zemlje svuda na svetu... uključujući Evropi, jugoistočnoj Aziji, Japan i itd.